MNE

bizBox Logistična platforma - Digitalni vozač

Da li se pitate što se događa sa vašim tovarima/pošiljkama od trenutka kada napuste vaše skladište? Gdje se nalaze, da li su uspješno dostavljeni, što se dešava sa ambalažom, ili je došlo do neplaniranih događaja (oštećenja, povraćaja, pritužbi…)? Da li biste željeli obavijestiti svoje kupce o predviđenom vremenu isporuke ili im dati informacije o mjestu gdje se nalazi tovar/pošiljka?

Uz pomoć logističke platforme sve je to moguće, jer ovo rješenje omogućava potpunu kontrolu/nadzor paketa u stvarnom vremenu i automatski informiše kupce i skladišta.

 


Logistička platforma rješava problematiku obavještavanja i obrade podataka u realnom vremenu. Večina preduzeća uz pomoć programskih rješenja, pažljivo organizuje pripremu pošiljki, rute, vremenske okvire, raspored vozača, vozila i sve što je potrebno da tovari uspješno napuste utovarnu rampu. Od rampe, pa naprijed, u velikoj većini nema slijedivosti i informacija o tovarima. Gdje se nalaze, da li su uspješno dostavljeni, što se dešava sa ambalažom, ili je došlo do neplaniranih događaja (oštećenja, povraćaja, prizužbi…).

Logistična platforma  rešava ovu problematiku sa sofisticiranim rješenjem, povezanim u stvarnom vremenu sa najnaprednijim korisničkim interfejsom, koje intuitivno vodi vozača kroz dnevnu rutu. Na kraju dana nema nezavršenih zadataka, iznenađenja prilikom povraćaja u skladište ili nepotrebnog istovara, jer se logistička kancelarija (skladište) u stvarnom vremenu obavještava o svim promjenama, kao što su nemogućnost predaje tovara, oštećenje tovara i vraćanja ambalaže. Događaji se mogu pratiti od strane logističke kancelarije u vašem sistemu, jer obezbjeđujemo integraciju koja je potrebna da sve finkcionalnosti jednostavno pratite iz vašeg programskog rješenja.Šta uključuje bizBox logistička platforma?

•    Razmjen eDokumenata od naloga do plaćanja
•    Praćenje pošiljki/paketa u stvarnom vremenu
•    Dokaz o isporuci (Proof of Delivery)  + otpremnica
•    Informisanje klijenata i partnera o statusu pošiljki (gde se nalaze, kada je isporuka planirana, takođe može biti automatizovano)
•    Praćenje vozila i pošiljki/tovara preko VEB interfejsa
•    Potpunu kontrolu nad vašim tovarima
•    Upravljanje utovarima, istovarima, pretovarima, ...
•    Evidenciju i povratak ambalaže
•    Bilježenje žalbi, pritužbi, oštećenja
 
Pozivamo vas da nam se pridružite na webinar-u koji će se održati 8.3.2018. sa početkom u 9.00 h, gde ćemo predstaviti  novo rešenje ZZI i Špice za podršku kuririma i vozačima, Logistička platforma i Digitalni vozač.

Prijava na webinar 8.3.2018         


Zašto se prijaviti na webinar?
·         vremenski je efikasan, jer u kratkom vremenskom periodu imate priliku da vidite praktično korišćenje rješenja Logističke platforme i dobijete odgovore na pitanja,
·         učešće je besplatno,
·         prijava je jednostavna,
·         webinar možete pratiti bez obzira na lokaciju.         
  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024