MNE

ZZI

Tokom svog dugogodišnjeg postojanja, ZZI je sticao velika iskustva i znanja neophodna za integraciju poslovnih partnera sa bespapirnim poslovanjem. Time je omogućeno da, za velike kompanije, ZZI razvije specifična rješenja i servise.

ZZI

ZZI je programerska firma specijalizovana u oblasti razvoja carinskih informacionih sistema i elektronske razmjene poruka. Kako kćerinska firma ZZI iz Slovenije, ZZI Podgorica postoji i posluje od 2001. godine. 

Tokom svog dugogodišnjeg postojanja, ZZI je sticao velika i skustva i znanja neophodna za integraciju poslovnih partnera sa bespapirnim poslovanjem. Time je omogućeno da, za velike kompanije, ZZI razvije specifična rješenja i servise.

Konkurentnost firme takođe proizilazi iz izvrsnog poznavanja informacionih tehnologija i velikih mogućnosti na polju izrade i implementacije zahtjevnih projekata i integracija aplikacija u različitim okruženjima. ZZI je aktivan i na području Srbije, gdje posluje preko preduzeća ZZI Beograd.

Polje rada: 
  • Konsalting i razvoj carinskih informacionih sitema, partnerskih sitema za integraciju projekata, servisa za elektronsku razmjenu (EDI, e-commerce,...)
  • Sistemska rješenja za integraciju partnera, razmjena eDokumenata, objavljivanje eDokumenata, digitalno potpisivanje, eArhiviranje, carinske procedure i spoljnotrgovinsko poslovanje, eKupovina,...
  • Obavljanje usluge ePoslovanja

  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024