MNE

eArhiva


eArhiv je usluga elektronske arhive dokumenta, koja se zasniva na informacionom sistemu za arhiviranje dokumentacionog gradiva i omogućava sigurno, pouzdano i usklađeno sa zakonom elektronsko arhiviranje svih vrsta dokumenata, kako poslovne, tako i druge dokumentacije na jednom mjestu. U sistemu se mogu arhivirati, kako dokumenti koji su izvorno nastali u elektronskom obliku, tako i dokumenti koji su nastali na papiru i kasnije su pretvoreni (skenirani) u elektronski oblik. Na taj način se može bilo kada dostupiti do poslatih/primljenih eRačuna ili ostalih dokumenata, mogu se pripremati nove verzije, mjenjati opisi ili statusi dokumenta.

eArhiv je sertifikovana, sigurna i otvorena standardizovana platforma za dugoročno arhiviranje dokumenata. Dokumenti se automatski uklapaju u klasifikaciju ili to korisnici izvode sami ručno. Mogu se potvrđivati i mogu im se mjenjati statusi. Potvrđivanje dokomenata uključuje sve aktivnosti potrebne za obezbjeđivanje revizijskog praćenja (praćenja izmjena i verzija dokumenta), autentičnosti, kao i integriteta arhiviranih dokumenata. Autentičnost i integritet arhiviranog gradiva se garantuje sa digitalnim sertifikatima i vremenskim žigom na dokumetima.

 
Optimizovanje poslovnih procesa; Automatizacija popunjavanja formi, trenutna dostupnost i veća transparentnost ubrzavaju poslovne procese.
  • Povećana transparentnost i dostupnost dokumentacije; elektronski arhiv omogućava pristup dokumentima jednim klikom. Klasifikacioni plan omogućava transparentnost dokumentacije.
  • Smanjenje operativnih troškova (ljudski i drugi izvori); nepoverenje u upoznavanju sa sistemom za elektronsko arhiviranje dokumentacije biće svedeno na minimum sa našom profesionalnom elektronskom arhivom (takođe za mala i srednja preduzeća). Investiranje u hardver i softver su isključeni, zato brzo uvođenje sistema sa omogućenom tehničkom podrškom za implementaciju i kreiranje dugoročne arhive za pojedinačne poslovne procese.
  • Integracija i interoperabilnost; eArhiv dozvoljava povezanost postojećih informacionih sistema i konverziju poslovnih modela za korišćenje servisa u različitim poslovnim procesima..
  • Sigurnost i nadzor; osiguranje prostora i eArhiv je specijalno prilagođen zahtevima najstrožijih sigurnosnih standarda. To obezbeđuje sigurnost elektronske dokumentacije kojoj samo vi imate pristup.
  • Usaglašena sa zakonom; obezbeđuje stabilnost; autentičnost i održivost za dugoročno arhiviranje dokumentacije i praćenje postojanja određenog dokumenta u određeno vreme.
  • Podršku i konsalting; nudimo 24/7 podršku i savjet za naše korisnike.

 

  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024