MNE

Aktuelno

Aktualne novosti i podrška iz svijeta ZZI.
2. 12. 2022

Žene i Točka


7. Međunarodna konferencija o ženama u preduzetništvu „Žene i točka" biće održana u petak, 2. decembra 2022. godine, s početkom u 10 sati, u Gackom pučkom otvorenom učilištu u Otočcu, Hrvatska.

Organizator događaja je Hrvatska gospodarska komora (HGK) - Županijska komora Otočac.

Poslovni partner konferencije je Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG).

Program konferencije "Žene i točka" prikazan je u brošuri u prilogu. U brošuri su predstavljene i sve učesnice - panelistkinje ovogodišnje konferencije, a jedna od njih je Jelena Milojković, direktorica kompanije ZZI i članica Odbora za digitalnu transformaciju UPCG.

Konferencija „Žene i točka" okuplja uspješne preduzetnice iz Hrvatske i zemalja regiona (Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Srbije), promoviše uspješnost ženskog preduzetništva, navodi primjere dobre poslovne prakse, omogućava razmjenu znanja i iskustva i bavi se aktuelnim temama kroz panel-diskusije i brojna izlaganja uspješnih poslovnih žena. Zahvaljujući međunarodnom karakteru, konferencija nosi i dodatnu vrijednost jer omogućava regionalno povezivanje preduzetnica i doprinosi jačanju privredne saradnje između Hrvatske i zemalja okruženja.

Cilj događaja je da istakne poziciju žena u preduzetništvu, prikaže njihov doprinos i ideje, ojača umrežavanje, te osnaži i podstakne žene na samozapošljavanje. Ova konferencija gradi nacionalnu i međunarodnu preduzetničku mrežu i promoviše žensko preduzetništvo u javnom i privatnom sektoru.

Prilog:

Pošalji link prijatelju
  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024