MNE

Aktuelno

Aktualne novosti i podrška iz svijeta ZZI.
1. 02. 2024

Dabar takmičenje 2023

Dabar 2023, Svečana dodjela medalja
 
Ovogodišnje takmičenje Dabar 2023 okupilo je nevjerovatnih 2897 takmičara iz 18 gradova, a za uspješnu realizaciju posebne čestitke i zahvalnost još jednom upućujemo svim mentorima koji sa svojim učenicima rade na rješavanju logičkih zadataka i razvijanju kreativnog razmišljanja i rješavanja problema!
 
Kao zahvalnost za poseban doprinos održavanju Dabar 2023 takmičenja, vrijedne nagrade su dodijeljene i školama domaćinima koje su okupile najveći broj takmičara!
 
Nagrade su dodijeljene u 3 kategorije:
• Najveći broj takmičara u jednoj školi (osnovnoj ili srednjoj),
• Najveći broj takmičara, proporcionalno ukupnom broju đaka u školi - osnovne škole,
• Najveći broj takmičara, proporcionalno ukupnom broju đaka u školi - srednje škole.
 
Shodno kriterijumima za dodjelu, nagrada za najveći broj takmičara pripala je OŠ „Pavle Rovinski" iz Podgorice i njihova predstavnica, ICT koordinatorka Tanja Crvenica, sa čak 728 učenika koji su se takmičili na toj lokaciji!
 
Na takmičenju u OŠ „Ivo Visin" u Kotoru učestvovalo je 52% učenika, što njenog predstavnika, ICT koordinatora Božidara Rapovca, čini nagrađenim u drugoj kategoriji.
 
Srednja stručna škola „Braća Selić" iz Kolašina i njen predstavnik, nastavnik Goran Živković, sa 26% učenika koji su učestvovali na ovogodišnjem izdanju Dabra, dobitnici su nagrade u trećoj kategoriji.
 
Cjeneći značaj Dabar takmičenja i njegovog uticaja na razvoj računarskog i logičkog razmišaljanja kod djece i mladih, kompanija ZZI je sa zadovljstvom obezbijedila nagrade za škole i mentore iz pomenutih kategorija. Zadovoljstvo nam je privilegija biti dio jedne ovako značajne inicijative koja je pokrenula nekoliko hiljada djece u Crnoj Gori.

 

Pošalji link prijatelju
  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024