MNE

Reference

ZZI sa svojim platformama za digitalno povezivanje partnera, njihovih lokacija i osoba, kao i podrškom za sigurno i neprekidno izvođenje svojih usluga, prilagođava svoja rješenja potrebama pojedinačnih industrija i tako rješava probleme korisnika na svim nivoima.
12. 09. 2016

Jadroagent Bar

Firma Jadroagent Bar, Međjunarodna pomorska i saobraćajna agencija d.o.o., Bar, je u pomorskom i špediterskom poslu od januara 1947. Pruža usluge iz oblasti špedicije, lučke agenture, kontejnerske logistike, chartering-a, zastupništva P&I klubova i yachting-a.

Posluje na deset lokacija u Crnoj Gori. Glavna kancelarija Jadroagenta smještena je u Baru, a filijale su u Bijeloj - koja svojim uslugama pokriva brodogradilište u Bijeloj, kao i luke Risan i Zelenika i granični prelaz Debeli Brijeg prema Hrvatskoj, Tivtu – koja pokriva luku Kotor i carinski terminal Račica, u Podgorici - glavnom gradu Crne Gore, uključujući i granični prelaz Božaj, u Bijelom Polju - Dobrakovo, granični prelaz prema Srbiji i u Nikšiću – Ilijino Brdo, granični prelaz prema Bosni i Hercegovini.

Jadroagent ima sertifikovan sistem kvaliteta od strane SGS-a (ISO 9001:2008).

Jadroagent u kontinuitetu koristi ZZI usluge počevši od 2006. godine i korisnik je ZZI rješenja za spoljnu trgovinu (ForeignTrade – DataInput, Processes&Procedures (ZZIjci), Monitoring&Analitics), uz pomoć kojih je u mogućnosti da, na veoma kvalitetan, brz i pouzdan način, obavlja carinske poslove uvoza, izvoza, tranzita.

Jadroagent se nalazi među firmama koje su prve započele sa elektronskim poslovanjem sa Upravom carina u Crnoj Gori i pri tome neprekidno koriste ZZInet uslugu elektronskog poslovanja. Sa obzirom na kompleksnost i veličinu preduzeća, kao i njegovu želju da pruži što kvalitetniju uslugu svojim klijentima, Jadragent koristi ZZI rješenje koje omogućava objedinjeni nadzor nad izvođenjem carinskih postupaka (uvoza, izvoza, tranzita) u svim poslovnicama Jadroagenta u realnom vremenu. (ForeignTrade-Monitoring&Analitics)
Pošalji link prijatelju
  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024