MNE

eRačuni

bizBox usluge Vam nude sve što Vam je potrebno za bespapirno poslovanje sa eRačunima. Automatizovano formalno izdavanje, potpisivanje, arhiviranje i dostavljanje koristi već više hiljada slovenačkih preduzeća.

bizBox

bizBox usluge Vam nude sve što Vam je potrebno za bespapirno poslovanje sa eRačunima. Automatizovano formalno izdavanje, potpisivanje, arhiviranje i dostavljanje koristi već više hiljada slovenačkih preduzeća. eRačune možete preko ZZInet mreže slati javnoj upravi, bankarskim i drugim povezanim mrežama. Možete ih razmjenivati kako sa budžetskim korisnicima, tako i sa ostalim poslovnim partnerima. Naša želja je da ovakav vid poslovanja preneseo i u Crnu Goru i time doprinisemo ubrzanju i pojednostavljenu kompletnih postupaka koji se zasnivaju na razmjeni računa. 


 

Elektronsko poslovanje

Prelaskom na elektronsko poslovanje sa računima, štedite vrijeme, za 65% smanjujete troškove obrade računa i omogućavate sledljivost u cjelokupnom procesu, od izdavanja do plaćanja. Gdje god da se nalazite, Vama i drugim ovlašćenim osobama (npr. eksterno računovodstvo), su informacije i funkcije ePoslovanja sa partnerima na raspolaganju 24/7. Provjerite, bizBox je možda već integrisan u Vaš ERP sistem.

  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2023