MNE

eArhiv podataka

eArhiv je usluga elektronske arhive dokumenta, koja se zasniva na informacionom sistemu za arhiviranje dokumentacionog gradiva i omogućava sigurno, pouzdano i usklađeno sa zakonom elektronsko arhiviranje svih vrsta dokumenata, kako poslovne, tako i druge dokumentacije na jednom mjestu.

eArhiva

eArhiva je usluga elektronske arhive dokumenta, koja se zasniva na informacionom sistemu za arhiviranje dokumentacionog gradiva i omogućava sigurno, pouzdano i usklađeno sa zakonom elektronsko arhiviranje svih vrsta dokumenata, kako poslovne, tako i druge dokumentacije na jednom mjestu. U sistemu se mogu arhivirati, kako dokumenti koji su izvorno nastali u elektronskom obliku, tako i dokumenti koji su nastali na papiru i kasnije su pretvoreni (skenirani) u elektronski oblik. Na taj način se može bilo kada dostupiti do poslatih/primljenih eRačuna ili ostalih dokumenata, mogu se pripremati nove verzije, mjenjati opisi ili statusi dokumenta.


eArhiv je sertifikovana, sigurna i otvorena standardizovana platforma za dugoročno arhiviranje dokumenata. Dokumenti se automatski uklapaju u klasifikaciju ili to korisnici izvode sami ručno. Mogu se potvrđivati i mogu im se mjenjati statusi. Potvrđivanje dokomenata uključuje sve aktivnosti potrebne za obezbjeđivanje revizijskog praćenja (praćenja izmjena i verzija dokumenta), autentičnosti, kao i integriteta arhiviranih dokumenata. Autentičnost i integritet arhiviranog gradiva se garantuje sa digitalnim sertifikatima i vremenskim žigom na dokumetima.

 


 
  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024