MNE

Carina

Od svog osnivanja, ZZI Podgorica, u saradnji sa svojom matičnom firmom, aktivno sarađuje sa Upravom carina Crne Gore i Carinskom upravom Republike Slovenije te aktivno razvija carinske informacione sisteme za potrebe ovih državnih institucija.

Kvalitet informacionih rješenja 

Kvalitet informacionih rješenja za potrebe javne uprave obezbjeđujemo temeljnim poznavanjem postupaka uspješnog upravljanja projektima, postupaka osuguravanja kvaliteta razvoja. Uvijek radimo u interesu naručioca i uvijek uspješno zaključujemo preuzete projekte. Iskustva i znanja iz oblasti razvoja i povezivanja velikih sistema prenosimo na nove projekte. Naše osnovno načelo razvoja je podrška standardima i obezbijđivanje otvorenosti sistema, čime se omogućava jednostavno međusobno povezivanje nacionalnih i poslovnih sistema (sistemi eRazmjene).


Od svog osnivanja, ZZI Podgorica, aktivno sarađuje sa Upravom carina Crne Gore i Carinskom upravom Republike Slovenije te aktivno razvija carinske informacione sisteme za potrebe ovih državnih institucija. ZZI Podgorica je pružala podršku matičnoj firmi ZZI iz Ljubljane na razvoju novih i prilagođavanju postojećih rješenja koja su Sloveniji bila potrebna sa ciljem pridruživanja EU.

 

Carinski sistemi

Svi carinski sistemi, koje je ZZI razvio sopstvenim znanjem, prilagođeni su novim zahtjevima i usmjerenjima modernog evropskog carinskog poslovanja, te zahtjevima EU. Sistemi koji se zasnivaju na elektronskoj razmjeni dokumenata, omogućavaju carini jednostavno povezivanje sa partnerima, prilagođavanje izmjenama, te uključivanje u evropski carinski sistem.

  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024