MNE

Aktuelno

Aktualne novosti i podrška iz svijeta ZZI.
10. 08. 2016

Inicijativa »Poslujmo bez papira« - 30% popusta za poslovanje sa carinom


Počevši od 01.05.2016, pa sve do kraja 2016. godine, u okviru inicijative "POSLUJMO BEZ PAPIRA", svim korisnicima ZZInet usluge, odobravamo poseban dodatni popust od 30% na sve naše usluge (elektronsko poslovanje, elektronsko arhiviranje i održavanje aplikacija).

Kao dugogodišnji ponuđač usluge elektronskog poslovanja u Crnoj Gori i šire – na teritoriji Evropske Unije, sa preko 10.000 korisnika, koji godišnje elektronski razmjenjuju preko 10.000.000 elektronskih dokumenta, odlučili smo da u narednom periodu inteziviramo aktivnosti u Crnoj Gori na promovisanju što boljeg višenamjenskog korišćenja elektronskog i bespapirnog poslovanja. Na taj način pružamo podršku inicijativi relevantnih državnih organa Crne Gore i svih poslovnih subjekata koji rade na ostvarenju istog cilja.

Želimo da, sa zainteresovanim subjektima, podijelimo bogato iskustvo koje smo, u prethodnih 20 godina, u saradnji sa brojnim partnerima, stekli na području elektronskog poslovanja i da, mplementiramo pristupačna rješenja koja pojednostavljuju, pojeftinjuju, ubrzavaju i uređuju izvođenje različitih poslovnih procesa. Na taj način stvaraju se preduslovi za konkurentnije poslovanje. Zbog toga, planiramo da, u nastupajućem periodu organizujemo prezentacije koje obuhvataju ovu tematiku, o čemu ćemo Vas blagovremeno obavještavati.

U iščekivanju nove verzije ZZI aplikacije, koja će sadržavati nove funkcionalnosti, prilagođavanja planiranim carinskim izmjenama i pojednostavljenja, jedna od aktivnosti će biti usmjerena ka davanju posebnog popusta korisnicima našeg sistema za elektronsko poslovanje.

Akcija "POSLUJMO BEZ PAPIRA" će obuhvatati:
  • popuste za korisnike,
  • seminare,
  • uvođenje novih rješenja ePoslovanja u Crnoj Gori.
Pored toga, naši korisnici, po povoljnim uslovima, imaju na raspolaganju i rješenje za elektronsko arhiviranje dokumenata - eArhiv, koje predstavlja značajan dio elektronskog poslovanja.

Očekujemo da ćemo na ovaj način uspjeti da izvršimo pozitivan uticaj na odnos firmi prema novim mogućnostima, te da ćemo olakšati odlučivanje za uvođenje elektronskog poslovanja.

Pošalji link prijatelju
  Zatvori Web stranice ZZI koristiti kolačiće kako bi pružili on-line usluge,
sisteme oglašavanja i funkcionalnosti koje bez njih ne bismo mogli pružiti.

Daljim korišćenjem web stranice, pristajete na korištenje kolačića
Ako ne želite kolačiće , možete ih isključiti u postavkama
Copyright, ZZI d.o.o., 2024